Välkommen till bloggen

Hej och välkommen till pormaskklämmare-bloggen! Här kommer vi att blogga och ge våra besökare tips angående ansiktsbehandlingar, hudvård och mycket mer. Med tiden kommer vi fylla på med fylliga artiklar och härliga texter gällande ansiktsvård och självklart kommer vi även framhålla vår egna produkt pormaskklämmaren, vilken du effektivt kan använda för att klämma pormaskar.

Kläm pormaskar hemmaPormaskar i korthet

I och med att detta blir det första blogginlägget på den nya bloggen passar det ju bra med en kort förklaring om var pormaskar är och hur dom egentligen kommer till. Pormaskar är egentligen kroppens helt naturliga talg som finns i våra porer. Anledningen till att pormaskar bildas inuti porerna är att kroppen producerar ett överskott av talg vilket tillsammans med döda hudceller och annan smuts kan täppa igen porernas utgångar.

När detta händer har pormaskarna ingenstans att ta vägen och därför samlas talget i pormasken. När du sedan klämmer på porerna släpper täppningen, och talget kommer ut i form av en pormask.

Därför bör du klämma pormaskarna

Det är viktigt att klämma pormaskar eftersom de kan bli inflammerade och irriterade om de stannar kvar i porerna. När pormasken bryts ner av kroppen bildas bakterier vilket gör att kroppen utvecklar finnar och akne. Att klämma pormaskar innebär en viss teknik och om du gör på fel sätt riskerar du att irritera huden. Därför rekommenderar vi dig att köpa en pormaskklämmare vilket både är en billig, enkel och smart lösning på problemet. Våra pormaskklämmare kostar inte speciellt mycket (Just nu – 68 kronor inkl frakt) och håller livet ut.

En reaktion på “Välkommen till bloggen

  1. Ellen

    Kul med den nya bloggen, jag ser fram emot att ta del av dina grymma hudvårdstips! Jag testade pormaskklämmaren jag fick av dig igår och den fungerade suuuuuperbra! Tack så mycket, vi ses snart!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>