Pormaskar beror inte på smutsig hy

Många tror att pormaskar dyker upp på grund av att man har smutsig och oren hy. Detta är helt felaktigt, och det är faktiskt snarare tvärt om. Kroppen producerar talg naturligt i hudens porer för att kroppen inte ska bli uttorkad. Men uttorkad är just vad kroppen blir om du tvättar dig för mycket med tvål eller andra rengöringsmedel. Om du har problem med pormaskar bör du alltså istället tänka på att testa att tvätta dig mindre i ansiktet.

Fem snabba tips för dig med mycket pormaskar i ansiktet

  • Tvätta dig mindre med tvål
  • Använd en pormaskklämmare
  • Ånga ditt ansikte för att öppna och ta bort pormaskar
  • Återfukta ditt ansikte med en ansiktskräm
  • Besök en hudvårdsklinik för hudanalys och rådgivning

Det finns givetvis fler bra metoder för att bli av med pormaskar, men de ovanstående tipsen är grundläggande för alla typer av hud när det kommer till att reducera pormaskar. Det finns exempelvis flera effektiva huskurer och hemmagjorda ansiktsbehandlingar som kan hjälpa dig att få bort pormaskar snabbt. Om du vill ha fler tips för hur du kan göra för att få bort pormaskar så kan du läsa mer här!

Om du vill beställa våra effektiva pormaskklämmare kan du klicka här för att beställa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>